(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Mazkur maqolada kimyo ta’limida interaktiv metodlardan foydalanishning samaradorligi, ularning o‘quvchilarning bilim olish faoliyatiga, mantiqiy tafakkuriga va fanlarga bo‘lgan munosabatiga ta’siri ilmiy asosda tahlil qilingan. Tadqiqot davomida zamonaviy interaktiv metodlarning — aqliy hujum, klaster, konsepsiya xaritasi, insert, muammoli topshiriqlar, guruhli va loyihaviy ishlarning — didaktik afzalliklari ochib berilgan.