(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Mazkur maqolada ona tili mashg‘ulotlari jarayonida o‘quvchilarda kreativ qobiliyat va ijodiy tafakkurni rivojlantirishga oid dolzarb jihatlar ko‘rib chiqiladi. Jumladan, o‘quvchilarning erkin fikrlashini rag‘batlantiruvchi innovatsion yondashuvlar, faol o‘rgatish metodlari hamda ijodkorlikni yuzaga chiqaruvchi topshiriqlarning samarali natijalari tahlil etiladi.Bundan tashqari, darslarda ijodiy muhitni yaratish, o‘quvchilarning mustaqil fikrlashga bo‘lgan qiziqishini oshirish, ularni yangi g‘oyalar ishlab chiqishga undash hamda til kompetensiyalarini shakllantirish bilan bog‘liq masalalarga ham e’tibor qaratiladi.Maqola boshlang‘ich ta’lim bosqichida faoliyat yuritayotgan pedagoglar uchun amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi va zamonaviy ta’lim jarayonida ijodiy yondashuvlarning tutgan o‘rnini ochib beradi.