(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Maqolada bugungi kunda ta’lim jarayonining samaradorligini oshirish, o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini yuksaltirish, ularni mustaqil fikrlashga undash kabi maqsadlar pedagogik faoliyatning asosiy yo‘nalishlaridan biri bo‘lib borishi haqida fikr yuritilgan. Ayniqsa, tasviriy san’at fanini o‘qitish metodikasi bo‘yicha olib borilayotgan zamonaviy izlanishlar va tajribalar ta’lim sifatini oshirishda muhim ahamiyat kasb etmoqda.