(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada O‘rta Osiyo mintaqasidagi temir yo‘llar qurilishi hamda ularning ahamiyati savdo-sanoatdagi o‘rni atroflicha manba va adabiyotylar asosida tahlil qilingan.