(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Jarohatlar inson hayotida uchraydigan jiddiy tibbiy muammolardan biri hisoblanadi. Ular turli sabablarga ko‘ra yuzaga kelishi mumkin va samarali davolash usullari bemorning tezroq tiklanishini ta’minlaydi. Hozirgi kunda tibbiyotning rivojlanishi bilan bir qator zamonaviy jarayonlar va texnologiyalar jarohatlarni davolashda keng qo‘llanilmoqda.