(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ota-onaning faol pozitsiyasining qarama-qarshi tomoni otaonaning o’ziga ishonchsizligi va o’zini past baholashiga asoslangan shubhali pozitsiyadir . Ikki farzandli oilalarda ota-onalarni tarbiyalashning o’ziga xos omillari himoya mexanizmining namoyon bo’lishini aniqlaydi