(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Мақолада инсон капиталидан фойдаланишнинг назарий ёндашувлари келтирилган. Бунда иқтисодчи олимларнинг фикр ва шарҳлари ўрганилган. Инсон капиталини шакллантириш ва ривожлантириш шароитлари ёритилган