(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu tadqiqot meningit kasalligini chuqur tahlil qilishga, uning etiologiyasi, klinik manzarasi, diagnostika jarayonlari va profilaktik tadbirlarni takomillashtirishga qaratilgan. Shuningdek, kasallikning ahamiyati va uning global hamda mahalliy darajadagi epidemiologik holatini o‘rganish maqsad qilib qo‘yilgan.