(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Maqolada o’zbek va ingliz tili lekik interferensiyani yoritish nazarda tutilgan bo’lib, farqlari ikki tilda ham misollar bilan yoritib berilgan.