(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Mazkur maqola o‘qish va eshitib tushunish malakalari ayrimayrim olingan til ishoralarida emas, balki bog‘langan yozma va og‘zaki nutq namunalarida – yozma yoki ovoz yozilgan mavzularda shakllanishi mumkinligi va chet tillarini o‘rganish jarayoni yanada takomillashgan ayni bir paytda chet tilini o‘qitishning mazmuni talabalarning og‘zaki nutq, o‘qish, yozish va tinglab tushunish malaka va ko‘nikmalarini rivojlantirish hodisalari tahlil qilingan.