(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada oila turlari, zamonaviy oilalarning rivojlanishidagi o’ziga xosligi haqida so’z boradi.