(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim texnologiyasining o‘ziga xos xususiyatlari nazariy jihatdan tahlil qilingan.