(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ikkinchi jahon urushidan keyin AQSH va SSSR davlatlari o‘rtasida yuz bergan “sovuq urush “ siyosati, urushdan keyin G‘arb davlatlari hayotida yuz bergan o‘zgarishlar.