(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili va o’qish savodxonligi darslarida kompetensiyaviy yondashuv haqida fikr yuritilgan