(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Bu maqolada maktabgacha va boshlang’ich ta’lim tizimida olib borilayotgan o’zgarishlar, islohotlar va innovatsion yondashuvlar haqida aytib o’tilgan. Bundan tashqari, ta’limda tarbiyachi, muallimlarning o’rni va chet el ta’lim tizimi tajribasi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.