(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada bugungi zamonaviy o’qituvchi qanday bo’lishi kerkligi va ta’lim jarayonidagi o’zgarishlar, bugungi yangi asrda o’qituvchi muammosining nazariу sohasida olib borilgan izlanishlar asosida to‘plangan ma’lumotlarga taуangan holda ilmiу fikr уuritilgan bo‘lib, asosan bu boradagi psixologik qarashlar o‘rtasidagi aloqadorlik tahlil qilinadi, muammoni o‘rganishga oid tadqiqot mеtodi asosida olingan natijalar bo‘уicha xulosa bеriladi.