(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolamizda psixologiya va jismoniy madaniyatning o’zaro aloqadorligi, Psixologiya va jismoniy tarbiya inson farovonligiga sezilarli ta’sir ko’rsatish sabablari va ta’sir turlari, Sport bilan shug’ullanish motivasiyasining psixologik jihatlari, Jismoniy tarbiya psixologik moslashuv vositasi sifatida omillar yoritilgan.