(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada o`smirlik davri inqrozida yuzaga keladigan o`smir shaxsi kamoloti uchun muammoli bulgan psixologik va fiziologik muammolar haqida yoritilgan. O`smirlik davrida vujudga kelishi mumkin bo`lgan inqrozli holatlar muammo sifatida klasifikatsiyalangan va guruhlarga ajratilgan. Qolaversa bu muammolarning profilaktikasi va korreksiyasiga alohida to`xtanilgan va yetarlicha ilmiy asosda izoh keltrilgan. Xulosa qismida o`smirlik inqrozidagi muammolar profilaktikasi va korreksiyasiga oid izohlar keltrilgan.