(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kundagi asosiy muammolardan biri bo‘lib kelayotgan insonlarning ruhiy muammolari, stress haqida yoritilgan. Shu qatorda birgalikda maqolada umumiy olingan ma’lumotlarga asoslanib bir qancha yechimlar ham keltib o‘tilgan