(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Yangi O’zbekistonda mahallalarga e’tibor davlat siyosati darajasiga ko’tarildi. Mustaqillik yillarida yurtimizda mahalla tizimida misli ko’rilmagan o’zgarishlar amalga oshirildi. Xalqimiz ongi, dunyoqarashi o’zgardi. Rivojlanayotgan yangi O’zbekistonda mahallaning o’rni beqiyos, albatta. Prezident SH. M Mirziyoyev tomonidan mahalla tizimini isloh qilish bo’yicha bir qancha farmon va qarorlar qabul qilindi va amaliyotga joriy qilinmoqda.