(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qish savodxonligi darslarida didaktik vositalar orqali o‘quvchilarga ekologik tarbiya berish yo‘llari, tabiat va atrof-muhitga g‘amxo‘rlik, o‘quvchi yoshlarda ijobiy fazilatlarni shakllantirish usullari ko‘rsatib berilgan.