(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida makon tushunchasiga oid dastlabki tushunchalarni tushuntirish yo’llari, ularning tahlili yoritib o’tilgan.