(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada ma’naviy va ma’rifiy tadbirlar orqali o‘quvchi yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzi ko‘nikmalarini shakllantirish