(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim bolalarda kechadigan psixologiya va psixik jarayonlar paydo bo’lishi va rivojlanishi, psixik xususiyatlar qaror topishi, turli xil faoliyat rivojlanishi haqida gap boradi. Pedagogika va psixalogiyada fanida qo’llaniladigan metodlar o’z mazmun mohiyatiga ko’ra umumiy psixologiyadagi metodlarga aynan o’xshash bo’lishi bilan birga, shaxs va jamiyat munosabatlarini ifodalab berishda o’ziga xos metodlarni qo’llash zarur ekanligi tahlil qilingan.