(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada Xitoy sayyohi Syuan Szyanning Markaziy Osiyoga sayohati, uning yoshligi, buddaviylik ta’limotlari haqida fikr yuritiladi. Syuan Szyanning Markaziy Osiyodagi shaharlar:Samarqand, Toshkent va Balxga ziyorat qilganligi, ushbu shaharlarni o‘z zamonida madaniy va ilmiy markazlar sifatida mavjudligi bayon etilgan