(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Fan va ta’lim sohasida faol mehnat qilayotgan, iqtidorini namoyon etayotgan yosh murabbiylarga uy-joy va turmush tarzini yaxshilashga qaratilgan davlat tomonidan imtiyozli kreditlar ajratib berilmoqda. Bu esa yosh murabbiy va tarbiyachilarni o`z kasbini fidoiysi bo’lib yetishiga, bilim va salohiyatini oshirishga ko’maklashmoqda.