(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Mazkur maqolada Boshlang’ich sinf o’quvchilari motivlari sohasini o’rganishga oid dolzarb fikr va tushunchalar haqida so’z boradi.