(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish va o‘tkazishning dolzarb masalalri haqida so’z boradi