(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro baholash dasturlarining yangi bilim va kompetensiyalarni rivojlantirishdagi o’rni va ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot usullari sifatida ilmiy adabiyotlar tahlili, qiyosiy tahlil va umumlashtirish usullaridan foydalanilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko’rsatadiki, xalqaro baholash dasturlari ta’lim tizimidagi muammolarni aniqlash, ta’lim sifatini oshirish va yangi bilim hamda kompetensiyalarni rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega.