(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Bugungi kunda ta’lim jarayonida ilg’or pedagogik texnalogiyalardan an’anaviy va noanʼanaviy dars oʼtish shakllaridan keng foydalanilmoqda buning albatta ta’limdagigi o’rni samarali bo’lib bu orqali o’quvchi yoshlarning ta’limga bo’lgan qiziqishlari yanada ortib bormoqda.Zamonaviy ta’lim jarayonini alabatta ta’limiy o’yinlarsiz,ta’limiy metodlarsiz tashkil etish ta’limda biz kutgan samaradorlik bermasligigi mumkin shuning uchun bugungi kunda ta’limda anʼanaviy va noanʼanaviy dars oʼtish texnalogiyalaridan keng foydalanilmoqda