(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Yurtimiz yoshlarining kitobga bo’lgan munosabati, kitobning inson hayotidagi o’rni, Yevropa va O’zbekistonda mutolaaga bo’lgan talablar aniq fakt va statistikalar bilan yoritiladi. O’quvchiga motivatsiya o’laroq adabiyotlardan iqtiboslar va muvaffaqiyatga erishgan shaxslar fikrlari keltiriladi.