(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada kognitiv psixologiyaning ong va aqliy jarayonlarni ilmiy o’rganish sohasi sifatidagi ilmiy va amaliy sohasidagi dolzarb muammolar haqida asosiy fikr-mulohazalar yuritiladi.