(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada Shofirkonning qadimiyligi, buyuk ipak yo’lining o’tganligi, Vardonze qal’asining shu hududda joylashganligi, shuningdek, ikkinchi pir Xo’ja Orif Revgariy haqidagi ma’lumotlar aniq yortladi.