(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Yurtimizda bugungi kunda maktabgacha ta’lim tizimiga juda katta e’tibor qaratilmoqda. Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda xorijiy tillarni o’qitishning afzalliklari, zamonaviy strategiyalari va zamonaviy metodikalardan foydalangan holda mashg’ulotlar o’tish haqida so’z boradi.