(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Fan va ta’lim sohasida faol mehnat qilayotgan, iqtidorini namoyon etayotgan yosh murabbiylarga uy-joy va turmush tarzini yaxshilashga qaratilgan davlat tomonidan imtiyozli kreditlar ajratib berilmoqda. Bu esa yosh murabbiy va tarbiyachilarni o`z kasbini fidoiysi bo’lib yetishiga, bilim va salohiyatini oshirishga ko’maklashmoqda. Zotan, vazirlik tomonidn qabul qilingan qonun hujjati pedagoglarning o’z kasbiy mahoratlarini oshirishga rag’bat uyg’otgan holda ularni doimiy ravishda moddiy va ma’naviy qo’llab – quvvatlashga zamin yaratgan.