(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ушбу мақолада соғлом авлодни тарбиялаш билан боғлиқ муаммолар, валеологиянинг илмий назарий методологияси масалалари орқали валеологик таълимотлар, қарашлар ва фикрларда мавжуд эканлиги ҳақида фикрлар билдирилган.