(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
mazkur maqolada pedagoglar ,pedagogik faoliyat turlari haqida, pedagogikaga hissa qo`shgan olimlarning qarashlari , pedagogik muammolar, innovatsion g`oyalar bilan sug`orilgan fanlarni o`qitish hozirgi zamon talabiga aylanayotgani va fanlarni o`qitishda yngilik kiritish masalalari tavsiflangan.