ҚАЙТА ТИКЛАНУВЧИ ЭНЕРГИЯ МАНБАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ХУКУКИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Содиқова Дилафрўз Раджабовна; Рахматов Феруз Касимович ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Мақолада қайта тикланувчи энергия салмоғини ошириш бўйича Ўзбекистонда қандай ислоҳотлар ва лойиҳалар амалга оширилаётгани, қонунда қайта тикланувчи энергия манбаларидан фойдаланиш йўналишлари, ташкилий ҳуқуқий механизмлар, халқаро ҳамкорлик, шунингдек ижтимоий-иқтисодий соҳалар ривожи ҳамда муқобил манбалардан фойдаланишни ривожлантиришда ягона давлат сиёсатини амалга оширишни мувофиқлаштириш масалалари, ахолига тоза – яшил энергия етказиб беришнинг дастур доирасида олиб борилаётган амалий ишлар тахлили ёритиб берилган