Ijtimoiylashuv borasidagi nazariyalar. - Salimova Xolnisa Eshnazarovna; Tashpulatova Dildora Baxriddinovna ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Individual psixologik nuqtai nazardan, ijtimoiylashuv -bu o'z-o'zini, noyob shaxsiy o'ziga xoslikni rivojlantirish jarayoni. Ushbu jarayon davomida biz yashayotgan jamiyat yoshligimizdan bizning bir qismimizga aylanadi. Ushbu jamiyatning qadriyatlari bizning ideallarimiz va maqsadlarimizni shakllantiradi, xatti-harakatlarimizni ma'lum bir tarzda boshqaradi.