Ingliz tilini boshlang`ich sinflar kesimida o`qitishda innovatsion metodlardan foydalanish ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqola  boshlang’ich ta’lim yo’nalishi doirasida sohalarda ingliz tilining o’rni va ingliz tilini boshlang’ich sinf o’quvchilariga  samarali o’rgatishda foydalaniladigan eng zamonaviy va innovatsion metodlar haqida yoritilgan.