MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O’QITISH METODIKASI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada ta'lim jarayonida ingliz tili fanini takomillashtirish va o'qitish, maktablarda, bog’chalarda, ingliz tili  fanini o'qitish va uni takomillashtirish istiqbollari, ingliz tili  o‘qitishda texnik vosita va ko‘rgazmali qurollardan foydalanish malakalarini shakllantirish, ingliz tili o'qitishning umumta'limiy maqsadi o'z oldiga quyidagi vazifalari, o'quvchilarda til o’rganish mohiyatini  tafakkurni va  madaniyatni rivojlantirish  haqida batafsil bayon etilgan.