MAKTABGACHA BO'LGAN YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILLARINI O'QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o'rgatish usullari yozilgan bo'lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo'lib bormoqda shu bois uni maktabgacha ya'ni boqcha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma'lumot beradi.