BOSHLANG'ICH SINFLARDA INGLIZ TILI O'QITISHNING INNOVATSION USULLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida ingliz tilini o’qitishda innovatsion yondashuvlar o’quvchilarning erkin fikrlashi,nutqiy teranliklari, hozirjavobliklari, til o’rganishga bo’lgan ishtiyoqi, darslarda faol qatnashishlari uchun o’qituvchi muallimlar tomonidan ilgari surilayotgan zamonaviy usullar haqida so’z yuritiladi.