Maktabgacha bo`lgan yoshdagi bolalarda chet tillarini o`qitishning ilmiy pedagogik asoslari ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha ta'lim yoshidagi bolalarning  chet  tilini o'rganishi  haqida  fikr-mulohazalar bildirildi