MOBIL INVENTARIZATSIYA ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqola tayyor va yarimtayyor mahsulotlarni inventarizatsiya jarayonini avtomatlashtirish va sanoqdan o`tkazish jarayoniga asoslanagan. Bizning bu loyihamizda mobil ilova yordamida mahsulotlarni sanoqdan o`tkazib uning ma`lumotlarini serverga yetkazishdan iboratdir. Ushbu platforma ilova ko`rinishda bo`lib vazifasi  inventarizatsiya jarayoni ya’ni ombordagi yarim tayyor mahsulotlarni sanog’ini bilish uchun QR kodlar va shtrix kodlarni  skaner qilish orqali mahsulotlarning umumiy ma`lumotlarini ma’lumotlar bazasiga to’plab borishdan iborat.