O‘QUV ISHLAR BO‘YICHA O‘RINBOSARLARINING MEHNATINI TASHKIL ETISHNING MOHIYATI, MAQSADLARI VA VAZIFALARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktab direktor o‘rinbosarlarining o‘quv jarayonlarini samarali boshqarish masalalari haqida so‘z boradi.