PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA O‘QUV JARAYONINING ICHKI NAZORATINI TASHKIL QILISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Yoshlarga sifatli ta`lim berishda zamon talabiga mos pedagog kadrlarni pedagogik psixologik oshirish. Ta`lim muassasasida o`quv jarayonlarining tashkiliy shakillarining dolzarbligi shundaki, ta`lim muassasasida tegishli fan (modul) yoki amalliyotning texnik va texnologig yutuqlarida va yangiliklarida xabardor bo`lishiga erishish,zamonaviy pedagogik texnalogiyalaridan samarali foydalangan holda o`quv jarayonini tashkil etish