МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИНИНГ КУННИНГ ИККИНЧИ ЯРМИ ВА УНДА АМАЛГА ОШИРИЛАДИГАН ФАОЛИЯТЛАРДА БОЛАЛАРГА МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТ ТУШУНЧАЛАРИНИНГ СИНГДИРИЛИШИ ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ушбу мақола мактабгача ёшдаги болаларда миллий қадрият тушунчаларини бойитиш, такомиллаштириш жараёнида эрталабки қабул вақти ва унда амалга ошириладиган фаолиятларнинг ролини очиб беради, мақоладан фойдаланиш орқали мактабгача ёшдаги болалардаги миллий қадрият тушунчаларини такомиллаштиришда эрталабки қабулнинг тутган ўрни ва ҳамкорлик ишлари самарадорлиги ҳамда болаларга таълим-тарбия беришдаги турлича фаолиятлар сифатини оширишга ёрдам беради.