QORAMOLLARDA UCHRAYDIGAN TASHQI KASALLIKLAR VA ULARNING TURLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada qoramollarda va hayvonlarda uchraydigan yuqumli kasalliklar tarixi, ularning turlari haqida va qonunchilikdagi qoidalari  ma’lumotlari keltirilgan.