TARIX DARSLARIDA KO’RGAZMALI QUROLLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
ushbu maqolada tarix darslarini tashkillashtirish va ta’lim jarayonida zamonaviy texnologiyalar qo’llab dars tashkillashning ahamiyati tahlil etilgan bo’lib, unda ko’rgazmali qurollardan foydalanib dars samaradorligini oshirish ko’rib chiqilgan.